Betere en meer gedetailleerde Accountstatistieken

Uw gegevens worden beter in de gaten gehouden door middel van onze nieuwste technologie.
Iedere oneffenheid[ wordt bij ons gemeld en hierop kunnen we dan gelijk inspringen zodat u geen of in ieder geval zo min mogelijk problemen zal ondervinden.Het hebben van toegang tot gedetailleerde statistieken over uw accountgebruik maakt het veel gemakkelijker om eventuele problemen die u heeft op te lossen, omdat we snel kunnen lokaliseren van wat er aan de hand is op uw website, zoals het controleren of uw site in een korte tijd steeds populairder wordt doordat er veel spam wordt gestuurd.

Tot nu toe konden onze klanten deze informatie zien via ons serversysteem maar niet eerder op een pagina georganiseerd op een handige manier. We hebben nu de mogelijkheid middels nieuwe en meer uitgebreide versies voor onze rekening te nemen zodat wij de statistieken kunnen bijhouden.

Waar staat alle gegevens over statistieken?

statistiekenVia onze servergegevens die u van ons ontvangt is het mogelijk zelf alle statistieken te bekijken.
Wilt u meer soorten statistieken zien dan is het mogelijk een module te installeren waar bij u zelf de indeling kan bepalen om dat gene te bekijken welke u zelf interessant vind.

 

Related Post
Droom en werkelijkheid

  “U kunt ontwerpen, maken en opbouwen ergens op de mooiste plek in de wereld. Doel is om een droom van mensen, werkelijkheid van te maken.”  

Lees verder